Фолк звездата се изплаши от данъчните, че ще  я подгонят и няма да може да се оправи с тях. Всички знаят, че чалга звездите декларират малка част от взетите хонорари и често треперят от данъчни проверки.

Изпълнителката си призна пред публиката на свое участие, че няма касов апарат и се страхува да не се въвлече в беда. Разбира се всичко е на шега. Тя отказа да вземе бакшиш за поздрав от свой почитател. „Нямам касов апарат, не мога да взема парите. Ще ме гонят данъчните", казва Преслава на микрофона и категорично отказва на вземе на човека парите, с които иска да си закупи поздрав.

Страх: Преслава връща пари на участие

Певицата не пропусна да поздрави въпросния господин и цялата му компания. Изпяла им една от най-известните народни песни. Той от своя страна успя да разсмее своята любимка, която видимо се забавляваше в неговата компания. Дори за момент си помислила, че е обект на скрита камера.

Преслава е една от най-богатите певици у нас и не си позволява да взима бакшиш от непознати хора, за разлика от други свои колежки. Хонорарът й е пет цифрена сума и е непосилен за голяма част от заведенията в България.

Източник: blitz.bg