Стефан Илчев е  най-добрият имитатор на Лили Иванова. В началото на годината певецът възхити феновете си с чудесна визия, след като беше успял, с цената на зверски глад, липосукции и спорт, да свали едно 20-тина килограма.

 

Говори се, че дори си е слагал инсулинови инжекции. Успокоен от резултата, той е спрял с това си изтезание и теглото е започнало да се връща със страшна сила. Това личи в последните му записи, които е пуснал в социалните мрежи – клипчета, с които рекламира своя изява в зала 1 в НДК.

 

Музикантът, който преди време спечели седмия сезон на шоуто по Нова телевизия „Като две капки вода“, 41-годишният бургазлия от години има проблеми с килограмите. Спортът не е неговата страст и сила, обича да хапва и това за съжаление му личи. С напредването на възрастта, става все по-трудно да намери точния баланс за фигурата си.

Стефан Илчев пак напълня и подпухна като поничка

Затова беше истинска сензация, когато благодарение на невероятна самодисциплина и нечовешки усилия, той успя да извае слаба и стройна фигура. Лошото е, че йо-йо ефектът му изигра мръсна шега и той е на път да счупи кантара. Прави впечатление, че лицето му е доста подпухнало и е качил поне десетина, ако не и петнайсет килограма, което няма как да не го кара да се чувства зле.

Източник: Уикенд