Е, бива да пробиваш с телесата си, ама чак толкова... Хайде, озапти се малко, де! Това креснаха зрители към синоптичката Натали Трифонова, която се оля да навира в очите на всички природните си дадености - без дрехи при това. И то в ранните сутрешни часове.

Напористата блондинка, която отдавна не се задоволява само с времето в Би Ти Ви, а се намърда къде ли не - то рубрики, то предавания, то коментари, цъфна между двамата си колеги в ефир по минижуп, който не скриваше абсолютно нищо от нея.

Срам не знаеш ли: Натали Трифонова се разкекерчи по г@ла з@дница! (СНИМКИ)

А докато седне на столчето - тип щъркел, така се разкекерчи, че й лъсна цялата з@дница, при това без покритие. Вместо да се почувства засрамена и да опита да прикрие резила си, Натали Трифонова се нахили като невменяема и явно се радваше каква е изкусителка...

"Тая не е наред. Ако не й беше ръстът и русите екстеншъни, нямаше да става за нищо. Особено като й видя захапката, дето е обратна и ми става много "изкусителна", смее се зевзек в нета.

Зрителки пък са категорични, че ръководството на медията трябва да вземе мерки и да наложи някакъв етикет на облеклото и поведението в ефира си. "Нали сте национална медия, за приличие и стил не сте ли чували?! Ами то утре вземете да докарате и някоя чалга бръмчалка в ефир тогава", негодуват хората.