Примата на България - Лили Иванова, според мнозина, отдавна е за бенефис. И това не значи, че е стара и няма кой да я слуша (очевидно е, че не така), а означава, че и най-големите звезди все някога слизат от сцената. При това преди да са се изложили на нея.

Знаем, че Лили не спира да пълни зали и летни театри из страната като и дори сега е на турне. Именно зрители на тези концерти обаче разкриха нещо, което ги е шокирало и натъжило.

Според очевидци Лили Иванова е започнала да забравя все повече и явно това е необратим процес, предвид възрастта й, която е над 80 години. Още преди десетина лета Иванова започна да излиза на сцената с текстовете на песните пред себе си, което в онзи момент мнозина отдадоха на неуважение към публиката и дори се ядосваха.

После обаче си дадоха сметка, че Лили явно не помни думите и трябва да има сигурна помощ пред себе си. Днес, въпреки написаните текстове, тя пропускала цели части от песента, разкриха зрители.

"Да не говорим, че постоянно забравя имената на музикантите си - нещо, което никога досега не й се беше случвало. Вижда се, че се чуди, а после им подвиква уж на шега: "Ей, как ти беше името?". Само че хората не са прости и отлично разбират какво става. Време й е да се оттегли. Нека пак си пее, нека записва песни, но за концерти не е вече време", коментират нейни фенове.