Ромският славей Софи Маринова никак не е пестелива за злато и лъскави вещи. В този ред на мисли, тя се обзаведе с чисто нов микрофон, изработен от 14-каратово злато. Пя с него в известен нощен клуб на Слънчака при последното си участие. Работният й инструмент е изработен по поръчка и както става ясно, се е наложила да заплати предварително 30-те хиляди лева. Микрофонът е окомплектован със стойка, която също е изработена от благородния метал.

 

Новата придобивка на Софка е достойна за холивудски звезди. Петцифрената му цена го прави достъпен само за ценители. Запознати издават, че си го е купила за Нова година, но пее изключително рядко с него – само на отбрани участия. Притеснява се някой да не й го открадне, както се случи преди години с нейна колежка.

 

Софка си купи микрофон за 30 бона

Припомняме, че Софка е първата в България, която пя на сцената с позлатен микрофон още преди 15 години. Малко преди това пък се изявяваше с друг, обсипан с камъни „Сваровски“.

В типичния си стил простодушната певица се шегува: „Нали съм си циганка, радвам се на злато. Лъскаво щом е – много ми харесва“.

Източник: Уикенд