Повече от 20 години. От толкова време са заедно Камелия и Цветин, което е рекорд не само за музикалните среди, но и за много обикновени брачни двойки. При това рекордът е двоен, защото за този период от време така и не се чу нито веднъж някой от двамата да е окичил главата на половинката си с рога.

Логичният въпрос на феновете на Ками през годините е бил защо след като се обичат толкова, не се венчаят?! Относно децата истината отдавна е ясна, а двойката показа, че има ли любов, нищо не може да й попречи. Но сватбата...?!

Е, ето, че и този момент дойде като Цветин и Камелия взривиха всички с решението си - да, ще се женят. И ще го направят през идната година, ако всичко върви по масло...

"Не мислете, че не сме дискутирали по темата, напротив. Даже си бяхме наумили да го направим преди около година и половина, но тогава пандемията ни попречи. Затвориха всичко, а ние искахме готино тържество с много приятели и работата отече. Но пък сега ще стане дори по-яко отпреди", надява се Камелия.

Тя обяснява, че не насилва нещата и е наясно, че всичко си има своя момент, в който трябва да се случи. В Цветин била сигурна отдавна и му вярвала дори повече, отколкото на себе си, просто все не оставало време да мислят и за подписи и празненства.