Певицата забегна на гръцкия остров Лемнос  в компанията на добри приятелки. Той се намира в северната част на Егейско море. "Летни нощи" написа под снимката в социалните мрежи само.

 

Навярно изпълнителката се е надявала случаят да се потули, както често се случва в България.  Преди броени дни стана ясно, че Софийска районна прокуратура е повдигнала обвинение срещу певицата, която бе спипана зад волана с 1,25 промила алкохол.

 

Дали ще лежи зад решетките, все още не е ясно. Със сигурност ще плати солена глоба за постъпката си.

 

Пиянската изцепка ще бележи завинаги живота и кариерата й. Цяла България скочи върху нея. Не може да се скрие от линча на хората, от коментари под снимки става ясно, че дългогодишни нейни фенове се отричат от нея. Някои намекват, че не само е била пияна, а и дрогирана. Отказала е кръвен тест при проверката от униформените.

 

След пиянската изцепка: Какви ги сътвори Белослава

Хората в мрежата се чудят защо Белослава все още не е осъдена. Питат се докога звездите ще се измъкват безнаказани.

След скандалния случай се заговори, че дори съпругът й Евгени Йонов се е отказал от нея. Той излезе с коментар по случая:

 

"С Белослава сме много сплотени. Никога пред нас не е стояла перспективата за развод. Нито аз имам някаква нова жена, както написаха някои таблоиди, за която съм припирал да се женя, нито съпругата ми има някаква връзка“, коментира той.

Източник: blitz.bg