За пръв път Драгана Миркович проговори  за здравословните си проблеми в голямо телевизионно интервю. Обичаната изпълнителка отвори душата си и разкри какво я е измъчвало през годините.

Певицата признава, че години наред е мълчала и страдала вътрешно. Влязла във всичко много млада и нямала никаква защита. Борила се сама. Тя имала проблем  със щитовидната жлеза от 10 години. Получило се неочаквано – имала болки в гърлото, но не  предполагала, че това може да е причината.

Едно от грандиозните събития на 2023 година беше концертът на Драгана и Лепа Брена в София. Първа на сцената се качи Миркович, която даде старт на незабравимата вечер под бурните аплодисменти на почитателите на сръбската музика с песента си “Umirem majko”. Последваха още големи и обичани хитове – “Sve Bih Dala Da Si Tu”, “Placi Zemljo”, “Milo Moje”, “Oprosti Za Sve” и др. Певицата предизвика истински фурор, слизайки да пее сред публиката, а на финала на своето почти двучасово представяне, Драгана Миркович получи и специална награда от радио Веселина – “Placi Zemljo” е най-излъчвана песен в ефира на радиостанцията за 2022/2023 г. Тази година певицата празнува юбилей на сцената.

Източник: signal.bg