Седенето без работа и далеч от тв екрана, са сред нещата, които могат да накарат Миро да изгуби контрол.

 

Макар музикантът често да споделя, че е голям интроверт, той постоянно търси начини да се показва пред публика. След като извъртя „Като две капки вода“ и „Маскираният певец“ по Нова тв, той бе и водещ на предаване по БНТ. От есента пък ще е ментор в „Гласът на България“ по bTV.

 

След 9-годишно отсъствие, Миро се завръща в „Гласът на България“

Участието му в „Гласът“ ще е четвъртото в кариерата му. Работата по време на първите му три участия бе много, тъй като се правеха много концерти на живо с участниците, а предаването се излъчваше в много повече епизоди.

 

Ивайло Динков – победителят от втория сезон бе от отбора на Миро. Сега певецът няма да усети как ще мине времето, тъй като всички кастинги на тъмно се заснемат в един и същ ден, а след това се накъсват на епизоди за два месеца. И останалите етапи в състезанието са на запис и е снимат бързо, а концертите на живо в последния сезон бяха само два. По всяка вероятност това ще бъдат най-лесно изкараните три месеца в национален ефир за Миро, които със сигурност ще вдигнат намалялата му популярност, без да изискват кой знае какви усилия.

 

Музикантът отсега започна с  интервюта по bTV, в които рекламира сборния си албум „46“, пуснат преди дни. Той ще заеме мястото на Любо Киров в шоуто. Освен него в журито ще е и Мария Илиева за момента от телевизията са обявили само тези две имена.

Източник: Уикенд