Водещият на предаването „Вечните песни на България” по телевизия „Евроком” – Владислав Славов, който е импресарио, от когото пропищя цялата естрадна гилдия, се изгаври тотално с песента „Райна Княгиня”.

 

Тарикатът, представящ се за певец въпреки отчайващите си гласови данни, конкуриращи се единствено с тези на Джорджано, и прочул се с факта, че е успял да се сдобие с правата на десетки знакови естрадни песни чрез различни подозрителни схеми, е записал скромен клип пред паметника на загиналите украински войни във Варна, който носи заглавието „Безродници”.

 

Бившият дебеланко, който се стопи до неузнаваемост с модерните напоследък инжекции за диабетици, кълчи кълки и пее абсолютни безумия върху знаковия музикален съпровод.

Скандален продуцент и тв водещ опорочи Райна Княгиня

Ето какво гласи част от пошлото му изпълнение:

„Айде, провикна се украинския паша към нашата страна! Айде дойдете и ми донесе, туй що искам аз сега! Вашите оръжия, вашата енергетика – всичко искам на мига!

Айде провикнаха се нашите управници от парламента: „Новият Левски е Зеленски, даваме му всичко на мига! Новият Левски е Зеленски и се кланяме на чужди знамена!“.

Айде провикна се българският народ от цялата земя: „Не давайте нашето, то е толкоз малко и с кърви бранено! Не предавай Левски, не предавай честта си и извикай: България!“

 

Още първото завъртане на скандалното парче нагорещи мрежата до краен предел. Славов разбира се бе залят с негативни коментари на хора от цяла България. Освен, че са крайно възмутени, питат кой му дава право да се подиграва с паметта на Райна Княгиня и защо променя с нелепи внушения текст, който българите знаят и пеят от години.

 

Макар и малцина, се намират и такива, разбиращи претенциите му да е политически актуален и да се заиграва с „украинския паша“ и исканията на Украйна към нас.

Според други пък телевизия Евроком трябва незабавно да престане да му дава поле за изява, тъй като този път изгъзиците на афериста преминаха всякакви граници. Те са категорични, че след всички съмнителни схеми с негово участие, уронващи авторитета на обичани наши изпълнители, за Славов изобщо не трябва да има място в родния ефир, пък било то и в най-пропадналата кабеларка.

 

Неотдавна Славов се оплака от едно от изданията в Комисията за защита от дискриминация, че бил дискриминиран, защото е гей. От там уточняват, че всъщност негативното отношение към него е заради купищата безобразия, натворени от него в музикалния жанр.

Източник: Уикенд