Фики Стораро несъмнено успя да повтори бума, предизвикан от него преди години с парчето „Is this love“, което бе прекръстено на „Издислав“ в социалните мрежи след множеството шеговити коментари за произношението на певеца.

 

Сега големият син на Тони Стораро отново се превърна в център на вниманието, но този път с визията си. В новото си парче „Майко“, Фики се е преобразил като Аквамен – комиксовият герой, изигран от Джейсън Момоа в едноименния филм.

 

За целта Фики е с дълга, сплъстена коса, брада с катинарче и релефни мускули, покрити с татуси. Не може да се отрече, че изглежда досущ като Джейсън Момоа в популярния му образ или поне като негов български двойник.

 

Синът на Тони Стораро се преобрази на Аквамен. Спукват от гавра Фики след новия клип

Именно поради тази причина мнозина започнаха да го наричат Фикимен. Тук е моментът да отбележим, че големият син на Тони Стораро дори се е постарал да има същите татуси като на екшън героя. Те се виждат в детайли, тъй като в клипа Фики е гол до кръста почти през цялото време, с изключение на няколко кадъра, в един от които екранната му майка – в ролята е Аня Пенчева, го загръща с родопско одеяло.

 

За феновете му обаче така и не става ясно каква е връзката между визията на Аквамен и сърцераздирателната история, която Фики и екранната му майка пресъздават във видеото. Той отива при нея, за да й се оплаче, че изпепеляващата му любов излязла пълна измамница. Другата голяма звезда в клипа е шоколадовата торта „Неделя“, виждаща се натрапчиво в кадър – очевидно неособено представителната марка е патила клипа.

 

Феновете му все пак уточняват, че няма лоша реклама и в случая не може да се отрече, че Фики отново е най-обсъждания певец в социалните медии. Някои дори го оприличиха на кечиста Роман Рейнс.

 

Аня Певчева също е много подигравана за участието си в парчето на Фики Стораро. Мненията в социалните мрежи гласят, че най-после си е паднала на мястото, както и че й отива много, предвид, че тя е чалгата на българския театър и кино. Да не пропускаме и факта, че преди време Аня се увековечи и в клип на диджей Дамян.

Източник: Уикенд