Талантливият Sinan не спира да изненадва феновете си все по-интересни песни. Звездата на Diapason Records представи новия си проект „Мое сърце“ – международна колаборация с популярните Dzambo Agusevi Orchestra, чиято премиера се състоя в ефира на Фен ТВ и YouTube канала на медията.

 

Dzambo Agusev (Джамбо Агушев) започва кариерата си в малкото градче Струмица, Северна Македония и достига до световната сцена. Фънки тигърът на балканската духова музика, както го наричат, отдавна е спечелил почитатели извън границите на своята родина и заедно с оркестъра си изнася концерти из всички кътчета на Европа и в целия свят.

 

Sinan признава, че отдавна са приятели с Dzambo Agusev и винаги се възхищавал на изключителния му професионализъм. „Той е голям талант. Но по-важното е, че е невероятен човек – много земен и скромен. Уважавам много работата му, неговото сериозно отношение и коректност.“, сподели изпълнителят.

Sinan в международна колаборация с неповторимите Dzambo Agusevi Orchestra

 

Sinan в международна колаборация с неповторимите Dzambo Agusevi Orchestra - Снимка 2

 Двамата се срещат на едно частно парти, където спонтанно възниква идеята да направят обща песен. Музиката на „Мое сърце“  е дело на самия Sinan, аранжиментът е на Dzambo Agusev, а текстът – на Йордан Гергов.

 

 

Sinan в международна колаборация с неповторимите Dzambo Agusevi Orchestra - Снимка 3

Sinan в международна колаборация с неповторимите Dzambo Agusevi Orchestra - Снимка 4

Купонджийското видео е заснето в Нидерландия, а работата започва 9:00 ч. сутринта. Dzambo Agusev и оркестърът му пътували цяла нощ, тъй като предишната вечер имали концерт в Полша. Въпреки натоварената си програма музикантите били изключително точни и снимачният процес започнал по график. Макар и да нямали време да си отдъхнат, Dzambo и момчетата не се оплакали нито за миг и дали всичко от себе си. Всички се забавлявали изключително много по време на снимките на клипа, а в паузите никой не мислел за почивка – Sinan и музикантите не спирали да свирят и пеят.

 Sinan в международна колаборация с неповторимите Dzambo Agusevi Orchestra - Снимка 5

 

Sinan в международна колаборация с неповторимите Dzambo Agusevi Orchestra - Снимка 6

 

Можете да гледате видеото „Мое сърце“ на Sinan x Dzambo Agusevi Orchestra  в ефира на ФЕН ТВ, както и в официалния YouTube канал на медията. Песента е налична и в музикалните платформи Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music и други.