Калина Иванова или Шушито, както още я наричат, напълни пазвата!

Помните ли Симона от сериала "София Ден и Нощ", по която бяха луди всички?! Актрисата Калина Иванова или Шушито, както още я наричат и до днес, смая с променена визия. Тя е напълнила бюста си със силикон и гордо го пъчи по морския бряг. Калина пусна снимки от почивката си буквално преди минути, а потребители ахнаха от гледката.

Всъщност Кали не е прекалила, а е съобразила размера на кубиците в пазвата си с крехката си и слаба фигура, така че резултатът е добър. Да не говорим и че тя реално имаше причина да легне под ножа, защото на практика нямаше никакъв бюст и изглеждаше като ученичка в началните класове на гимназията. Не, че сега изглежда много по-голяма, тъй като има детска муцунка.

Явно обаче Калина не е изключение и се е поддала на общата истерия по изкуствените филъри и импланти. Първото, което тя направи още в края на сериала, бе да си сложи солидно количество хиалурон в устните. На практика нямаше никаква нужда от него, защото устата й си беше супер естествена, но пуста мода. Само дето феновете я харесваха повече натурална.

Към днешна дата Шишуто е собственик на салон за красота в столицата, на който се е отдала изцяло и не мисли за връщане към киното или телевизията. А по въпроса за личния й живот, кой знае защо, тя още е сингъл и няма сериозен мъж до себе си.