Много деца на знаменитости, демонстрират своите изключителни способности още на ранна възраст и постигат успешни кариери като големи хора вече. В случая с Лурдес Леон, обаче, въпреки че е на вече почти 30 години, тя остава известна единствено с това, че е "дъщеря на Мадона".

Въпреки това, Лурдес се опитва да набира популярност и със своите необичайни и скандални постъпки. Преди време тя сподели снимка от червения килим, на която смело изразяваше своята идентичност с космати подмишници.

Щерката на Мадона по зърна и гърди, изложи се с прозрачна рокля СНИМКА 18+

През 2018 година тя се пробва в модната индустрия като модел, като дебютира на шоуто Gypsy Sport по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. Оттогава участва в няколко рекламни кампании и дефилира на модния подиум. Въпреки този успех, не всеки се осмелява да я включи в големи събития и проекти поради нейната ексцентричност.

Щерката на Мадона по зърна и гърди, изложи се с прозрачна рокля СНИМКА 18+ - Снимка 2

Независимо от това, трябва да признаем, че Лурдес Леон знае как да привлече внимание към себе си. Тя отново доказа това на представянето на Victoria's Secret "The Tour" в Ню Йорк, където събра погледите на всички на червения килим и привлече вниманието към себе си, засенчвайки включително и известни личности като Джиджи Хадид и Емили Ратайковски.

Щерката на Мадона по зърна и гърди, изложи се с прозрачна рокля СНИМКА 18+ - Снимка 3

Дъщерята на Мадона избра да носи изчистена и изцяло прозрачна рокля, която подчертава формите й. Тя не се притесни и от липсата на сутиен.

Източник: blitz.bg