След като си даде сметка, че не става за инфлуенсър, щерката на Гала реши да търси други начини за забогатяване като например да развие собствен бизнес. И вместо да започне от нулата като редица, тя по стар навик тръгва директно от върха. 23-годишната Мари Константин вече е собственичка на огромен комплекс от студиа в центъра на София, който струва няколко милиона.

 

Тя обяви преди броени дни, че отваря шикозен комплекс от студиа, в които ще могат да се снимат клипове, реклами и предавания, както и да се записва музика, да се организират събития и всичко останало, свързано с шоубизнес и телевизия. За целта е пригодила историческа сграда в центъра на града, която най-вероятно е и паметник на културата, което означава, че всеки ремонт в нея не само е изключително сложен, а и много скъп, тъй като трябва да бъде съгласуван с няколко институции. Очевидно това не я е стреснало, макар да отказва много по-опитни бизнесмени в повечето случаи.

 

Мари отбелязва, че това е първата фабрика за тахан и захарни изделия в България, построена преди 125 години и днес е част от културното наследство на страната. Зданието е 4-етажно като на всеки от етажите са обособени 5 снимачни студиа за отдаване под наем. В тях могат да се снимат всякакви предавания и клипове, както модерните напоследък подкасти.

В студиата са обособени 25 сета, всеки от които може да се ползва за различен проект. Освен това има звукозаписно студио и зала за събития, както и кухненски сетове за заснемане на кулинарни програми. Така и не става ясно каква е цената на всичко това, но от описанието специалисти правят извода, че несъмнено става дума за милиони. По всяка вероятност парите са изкарани от джоба на свекърва й Деляна Маринова – Джуджи, да която се знае, че е рог на изобилието за всички свои близки.

 

Щерката на Гала завъртя бизнес за милиони в центъра на София

 

Щерката на Гала твърди, че именно заради новия си бизнес не е имала време да се изявява като инфлуенсър напоследък. А отсъствието й от социалните мрежи породи съмнения, че е бременна. Мари отбелязва, че проектът също се отглежда като бебе, доказвайки с думите си, че няма ни най-малка представа от гледане на бебе. Очевидно обаче знае как се става богат, след като може да си позволи подобен проект, при това в историческа сграда.

 

През годините Мари се е занимавала с различни неща, но никога не е тръгвала от нулата, а винаги е започвала направо от върха.

Източник: Уикенд