Край, свърши се! Чалга дивата Лияна, която бе сочена за една от най-красивите изпълнителки у нас, вече я няма. Феновете й са в откровен потрес и не могат да сдържат разочарованието и яда си. Защото любимката им се появи с тотално обезобразена физиономия, вследствие на "разкрасителни" интервенции. За които, отгоре на всичко, си е платила.

Шокиращо: Сбогом на красивата Лияна! Лицето на певицата е тотално обезобразено! (кой й причини това - СНИМКИ)

Преди часове Лияна публикува кошмарно фото в мрежата, на което е в цял ръст, полегнала върху една скала в гората. Както обикновено, певицата тренира и е облечена в спортно екипче, подчертаващо перфектната й фигура.

Е, фигурата й все още е перфектна, за разлика от лицето, което е направо страховито. Каквото и да си говорим, от предишните миловидни и нежни черти на Лияна няма и следа, а положението е "мале мила".

Братовчедката на Коцето се е сдобила с устище, което може да глътне цяла котка наведнъж, както и със скули, които са трудни за описание. Като цяло физиономията на Лияна е станала адски груба и изкуствена, явно някой си е "оставил ръцете" на нея.

"Ужас! Ако съм на нейно място, ще заведа дело срещу тоя, дето ме е обезобразил така! Но пък и тя си е виновна, каква работа има да пипа нещо, което си беше добре. Ейй, не се измориха тия тъпи кифли... На маймуни се докарват, ама в името на някаква крива красота, дето им е само в главите", коментират в нета.