Феновете му останаха в ступор, никой не е предполагал, че ще бъде толкова искрен. Почитателите му го попитаха какво мисли за създаването на семейство, а отговорът му се оказа неочакван за мнозина. Любимецът на чалга маниаците сподели, че мисли за дете. Щял да изчака още три години, като сега ще се съсредоточи върху кариерата си, за да може да натрупа пари. Според него децата променят динамиката към живота и ще му бъде по-трудно да работи в един такъв момент.

Галин сподели, че все още вярва в истинската любов и познава хора, които са я срещнали, заедно са от много време и се обичат. От признанията на певеца става ясно че сърцето му е било наранено и разбито. Сега му е по-трудно да се отпусне и да създаде връзка.

Шокираща драма с Галин: Пълни признания на певеца

"Едно "Сбогом" преди няколко години. Тогава усетих какво е наистина да ти е тежко от казани думи", признава той за най-тежката дума, която е чувал досега в живота си, но така и не издаде подробности.

Най-интересното е, че Галин даде съвети на своя почитателка как да подходи към момче. Изявява се като психолог. Певецът отсече, че тя бърка, тъй като, когато харесват някое момиче, момчетата винаги му показват това. "Насочи се към някой друг", бе неговия съвет към почитателката.

Източник: blitz.bg