Половинката на Християн Гущеров има сериозни проблеми с храненето и това не е от днес. Светлана Гущерова, която роди цели три деца, все повече заприличва на анорексичка. Като я гледаш е абсурдно да си кажеш, че това е фигура на раждала жена, а гледката е вече реално притеснителна.

Самата бивша плеймейтка си призна за проблемите с храненето, а изповедта й ужаси хиляди потребители в мрежата. Ако има нещо по-лошо обаче, това е фактът, че Светлана не го приема за проблем, а за нещо нормално и едва ли не чудесно.

Гущерова разказа на свои фенове, че слабото тяло е особено важно за нея и няма да позволи да качи нито грам, ако ще да е с цената на всичко (шокиращо звучи, нали). Още по-шокиращо обаче е признанието й, че се храни само веднъж на... забележете... на 18 часа. Това прави веднъж на денонощие. При това поема в организма си само нискокалорични и полезни, според нея, неща.

"Това са така наречените фастинги и ги правя редовно, а веднъж или два пъти в седмицата не ям и по 24 часа, което е добре за пречистването на тялото", изстреля Светлана и успя да опули де що нормален човек прочете това.

Потребителите са на мнение, че Гущерова има проблеми с психиката и това ще навреди много на здравето й. "Това е мания, а подобна мания се лекува трудно и дълго време дори при специалист. Внимавай, момиче!", предупреждават я в нета.