Елен Колева е започнала да се вманиачава по корекциите!

Актрисата със сините очи - Елен Колева минаваше за хубавица по времето на сериала "Шивачки", но това бе преди доста години. С възрастта, а и с неуспешните афери с разни мъже, тя също е започнала да се амортизира. Макар че от доста време насам е наблегнала над духовното си развитие и дори започна да учи йога, мантри и прочие неща.

За Елен уж само душата е важна, но пък не пропуска да си качва сума фотоси в мрежата и да събира... къде лайкове, къде предложения от готини мъже. Все пак тя отдавна е свободна и си търси подходяща половинка. Само че ще я посъветваме да се пуска малко по-натурална или поне да гледа да не си изкривява иначе хубавото лице.

На последното от днес фото, Колева си е баш крива - дефект, който е постигнала чрез любезното съдействие на фотошоп. Тя така се е престарала да си изкара модерните напоследък изпъкнали скули, че е направила долната част на физиономията си несъразмерна, бая тясна и най-вече крива. А това бе забелязано моментално от последователите й.

"Уж само патките и пластмасите се барваха така неестествено, а сега и ти заприлича на тях. На чалгарка ли се правиш, Елено, не ти отива! Я си виж колежките колко са естествени повечето. И са в пъти по-готини така", пишат из нета.