Даниел Петканов изглежда с десет лета отгоре!

Брутално се състари Даниел Петканов. Лудия репортер шокира последователите си в нета преди часове като постна своя актуална снимка. На нея той е целият в трева, като явно коси двора на къщата си и го играе градинар, с което всъщност се похвали. Работата е там обаче, че никой не обърна внимание на уменията му с растителността, защото всички масово впериха очи в лицето му.

Петканов наистина изглежда много състарен, а е само на 36 години. Като го видиш обаче, можеш моментално да му дадеш с поне десет отгоре, коментират потребители. А мненията за потресаващата му визия са няколко. Според едни Дани прекалява с фитнеса и главно с режимите, от които е отслабнал така, че кожата на лицето му стои вдлъбната.

"Не може да слабееш и да искаш да младееш. Младежкото излъчване се дължи основно на мазнините, които имаме по лицето си и го карат да изглежда по-плътно, овално, красиво. Стопи ли се тази мазнинка, започват бръчките, увисването и всичко, което далеч не искаме да видим в огледалото", коментират експерти.

Други обаче са на мнение, че Петканов е свикнал с брачния живот и сега самотата му тежи. Те смятат, че отделно допринася фактът, че бившата му Алекс Богданска го остави да отглежда сам сина им, докато тя буквално не се прибира от Гърция.