След години заедно, бившата вече съпруга на лиричния и баладичен Орхан Мурад свали маската и показа истинското му лице. Шенай Мурад, която след развода вече се представя като Шенай Кузева, сподели, че е простила на певеца всичко и му пожелава здраво ново бебе. Но е простила не заради него, а заради себе си и спокойствието на душата си.

Шенай обаче не спести нито една истина и разказа какво й е сторил певецът, на когото тя се бе обрекла до живот. На първо място стана ясно, че не Шенай, а Орхан е поискал развода, така че не могат да я винят, че го е зарязала, още повече заради друг.

"Винаги съм се въртяла като пумпал около него, за да е той добре. Веднъж не чух благодаря или извинявай - тези думи ги няма в речника на Орхан. Тъкмо бях родила Сузи и още едва ходех, а той ме накара да стана и да го закарам до еди къде си, да правя еди какво си. Не искаше други хора да се занимават с професионалните му задачи, защото им нямаше вяра. Товареше за всичко мен.

С мазоли и кръв по краката съм ставала и съм тръгвала отново, защото господинът е пожелал. А за благодарност - той се скъса да си ляга с всяка, която му пусне, без значение каква е, без значение как се чувствам аз", разказва потресаващите си спомени Шенай Мурад.