Известният кулинар шеф Иван Манчев прекара Новата година в компанията на популярна фолк певица, но не в работни амплоа, а в обща компания. Самата певица сподели момента със снимка в социалните мрежи.

Водещият на "Черешката на тортата" и "Кошмари в кухнята", Иван Манчев изглежда, че поддържа приятелски отношения с фолк звездата Ива Бека и те отпразнуваха заедно нова година с певицата Анелия и нейния нов приятел.

Шеф Манчев празнува Нова година с известна фолк певица

Известно е, че Анелия и Иван Манчев са приятели от дълго време и сега те празнуваха заедно с годеника на певицата – Любомир Захаринов, а всъщност това беше и първият път, когато тя не работеше на тази дата. Досега обикновено Анелия винаги взимаше участие в партита, дори и по две партита, а запознати споделят, че точно тогава хонорарите са значителни.

Шеф Манчев празнува Нова година с известна фолк певица - Снимка 2

Въпреки това, тя реши да се наслади на времето с любимия си и явно не се нуждае от допълнителни приходи. Анелия е споделила пред свои близки желание си да стане майка и ако се случи това да имат дете с Любо, тя вероятно ще преустанови участието си в нощните клубове след това.

Източник: lupa.bg