Това обяви самата тя в предаването „На кафе“.  Тази новина изправи на нокти феновете на изпълнителката и медиите. Всички се питат какъв ще бъ6де нестандартният избор на младата певица.

Прея живее с приятеля си Евгени Димитров от 2018г. Той е двуметров джаз музикант и бивш баскетболист. В момента младежът се изявява в столицата като бас китарист. Димитров е завършил магистратурата в Националната музикална академия “Проф. Панчо Владигеров”.

Изпълнителката е силно разочарована от хората, които се опитват да я убедят да има стандартна сватба. Иска да изрази индивидуалността си. Била зодия Везни, а приятелят й – Близнаци, а това ги прави много нерешителни във всяко едно отношение.

Сензация: Прея минава под венчилото

Двамата са в очакване на булчинската рокля на певицата. Тя ще бъде нестандартна и ще подчертае една неподражаема визия. Все пак е решила да запази традицията и да заложи на белия цвят.

"Не съм от момичетата, които се вълнуват и винаги са си представяли да се видят като булка. С моя приятел отдавна сме минали на друго ниво, установили сме, че сме един за друг", заключва тя.

 Редица известни личности поздравиха Прея за щастливото събитие – Дара, Маги Джанаварова, Ива Екимова, писателката Ваня Щерева и др.

Източник: blitz.bg