Въпреки че избягва да се показва гола във филмите, в които взима участие, тя не се поколеба да застане само по секси бельо пред фотоапаратите, в последния етап от своята бременност.

Секси мамче: Даяна Ханджиева лъсна по бельо в деветия месец (СНИМКИ)

Още през лятото Даяна обяви, че очаква своето първо дете, но въпреки това тя запази идеалната си фигура. Една от известните фирми, специализиращи в производството на луксозно бельо избра именно нея за свое рекламно лице и тя се съгласи да позира по сутиен, бикини, дантела и сатен, доказвайки, че жените могат да бъдат сексапилни дори през 9-тия месец на бременността си.

Актрисата сподели част от снимките в профила си в социална мрежа и призова жените, които я следват фино да споделят на партньорите си, че комплектът от луксозно бельо може да бъде чудесен подарък за предстоящите празници.

Секси мамче: Даяна Ханджиева лъсна по бельо в деветия месец (СНИМКИ) - Снимка 2

Секси мамче: Даяна Ханджиева лъсна по бельо в деветия месец (СНИМКИ) - Снимка 3

Секси мамче: Даяна Ханджиева лъсна по бельо в деветия месец (СНИМКИ) - Снимка 4

Секси мамче: Даяна Ханджиева лъсна по бельо в деветия месец (СНИМКИ) - Снимка 5

Секси мамче: Даяна Ханджиева лъсна по бельо в деветия месец (СНИМКИ) - Снимка 6

Даяна Ханджиева е известна с ролите в сериалите „Братя“ и „Скъпи наследници“ по Нова. Тя е родена в София на 6-ти август 1993. Участва и в дублажи на филми, а в старта на кариерата си, тя работи като каскадьорка на световната звезда Селена Гомес.

Източник: lupa.bg