Феновете на Александър Кадиев изразиха голямо разочарование от петимата кандидати, които бяха изпробвани като негови наследници в предаването "Преди обед" през есента.

 

Те настояват, че синът на Катето Евро трябва да бъде задържан на работа в Би Ти Ви и да продължи да води предаването заедно с Деси Стоянова. Феновете са категорични в становището си, че "Преди обед" не е същото без Сашо.

 

Все още има минимална надежда Сашо Кадиев да остане на работа в „Преди обед”, макар че обяви, че ще напуска, твърдят запознати.

 

Сашо Кадиев зарадва зрителите на „Преди обед“

Александър Кадиев имал големи планове за нови представления и филми след напускането си от телевизията, но в същото време се притеснявал да остави сигурната си работа и изпитвал носталгия към шоуто и екипа.

 

Това го карало да се замисля все повече за оставане на работа, вместо за напускане, твърдят запознати.

 

В същото време шефът на продукцията Георги Тошев се чудел какво да измисли, само и само да задържи звездата на работа. Нямало как да му вдигне много заплатата, защото разполагал с ограничен бюджет, но му предлагал да води рубрики, като влиза в ефир два-три пъти седмично, както например Радина Червенова. Така хем няма да слиза от екран, хем ще разполага със свободно време за други проекти. Тошев се чудел каква рубрика да му измисли, само и само да го задържи.

 

Какво налага това усилие? Оказва се, че зрителите си харесват Сашо. Актьорът през

годините беше много критикуван като несериозен, разглезен и дори „лигав”.

Когато стана ясно, че се кани да напуска, много фенове на „Преди обед" обявиха, че това е най-доброто, което може да направи за предаването. Когато обаче слезе от ефир, за да пътува до Испания с годеницата си Ивелина преди две седмици, на негово място бяха изпробвани петима кандидати за водещи - актьорите Иво Аръков, Кирил Недков, Петър Дочев, Антоан Петров и журналистът Антон Биров. Хората масово започнаха да се оплакват, че шоуто не им харесва без Сашо.

 

Те забелязаха, че Деси е сухарка, а колегата й години наред е прикривал

това, благодарение на чувството си за хумор. Иво Аръков събра най-жесток хейт – никой не го иска за водещ. Кирил Недков, когото зрителите на сериала „Мен не ме мислете“ познават като бармана, който се ожени за героинята на Дария Симеонова, пък беше единствения, за когото бяха изказани позитивни оценки. 

 

Останалите трима оставиха зрителите безразлични, а когато Сашо се върна, всички забелязаха позитивната разлика не само в предаването, но и във водещата Деси, която изглеждаше по-усмихната и спокойна.

Явно с годините двамата с актьора са се нагодили един към друг и се чувстват добре заедно.

Източник: Уикенд