Само преди няколко дни Сашо Кадиев бил уловен, запътил се с бодра крачка към платен паркинг, на който била оставена новата му колата.

 

Наближавайки немското возило, синът на Катето Евро първо му се полюбувал отдалеч, след което седнал зад волана му и дал газ към банков клон. Лошо впечатление направил фактът, че докато шофирал към банката, Кадиев пушел и тръскал цигарата си през прозореца.

 

Сашо Кадиев подкара „разхожда“ електромобил за 200 бона (ФОТО)

По този повод виделите го столичани коментират, че колата му е електрическа, но цигарите му не са електронни. Ние пък бихме добавили, че макар возилото му да е немско, нравите му са чисто байганьовски. 

 

Факт е, че Кадиев от дълги години е в плен на тютюнопушенето и няма никакви намерения да се откаже от този си порок, но поне би могъл да се държи, както подобава на човек с неговата популярност, който трябва да е за пример на останалите.

 

След като изкарал около десетина минути в банковия клон, на излизане Кадиев изглеждал още по-доволен от живота. Преди да възседне отново лъскавия си електромобил, той звъннал по телефона на любимата си Ивелина Чоева. Припомняме, че Кадиев се сгоди за дългокраката манекенка навръх Коледа, но тепърва им предстои да определят дата за сватбата. До неотдавна той дори отричаше брака, но изглежда Чоева е променила възгледите му.

Източник: Уикенд