Екранната половинка на Деси Стоянова – Сашо Кадиев, се сбогува със зрителите със сълзи на очи.

 

Той отбеляза, че е готов за нови предизвикателства, след като загърбва телевизионната си кариера след 12 години в предаването „Преди обед“, за да може да се отдаде изцяло на актьорството. Той не скри, че телевизионните му изяви ще му липсват много, дори и ранното ставане, с което той е доста скаран. Актьорът обаче остава част от bTV, тъй като според запознати ще е водещ на предаването „България търси талант“.

 

На 21 юли, когато бе последното предаване за този сезон, Кадиев се сбогува със зрителите и екипа на „Преди обед“. За 12 години на малкия екран, той има цели 2 540 ефира. Той отбеляза, че след толкова дълго време поема по нов път, тъй като иска да създаде нещо ново и различно, както и да е по-активен на театралната сцена.

 

Сашо Кадиев напусна „Преди обед“, но остава част от bTV

Освен това призна, че е започнал на шега като водещ на предаването, но съвсем не на шега се изнизали 12 години, в които той израсна като професионалист пред очите на зрителите. Двамата с Деси дори се превърнаха в любимата екранна двойка на стотици зрители. Той не скри, че предаването е било най-вълнуващото приключение в живота му, но иска да поеме по нов път.

 

Именно предаването „Преди обед“ го научило, че мечтите се сбъдват, че може да става рано, но не и да стига навреме. Разбира се покрай множеството успехи е допуснал и редица грешки, от които обаче си е извадил поуките.

 

Признава, че през последните две години му било много трудно да съчетава актьрството и работата си като водещ в „Преди обед“.

Деси Стоянова не можа да повярва на това, че Сашо Кадиев не се успа поне за последното си предаване. На финала тя му подари много личен подарък – албум със забавни техни снимки през годините.

 

Кадиев вече отдъхва на морето и се подготвя за новия театрален сезон. Той е много щастлив от това, че най-после ще има възможността да се отдаде на голямата си любов – театъра.

Източник: Уикенд