Оказва се, че не кой да е друг, а именно Сашо Кадиев е измъкнал изпод носа на Николаос Цитиридис мястото на водещ в новото шоу на bTV „Кой да знае?“. Мълвата носеше, че предаването ще бъде поето от гърка, който остана без работа, след като вечерното му шоу бе свалено от ефир. По-подходящ за тази позиция обаче се оказал наследникът на Катерина Евро.

 

И макар актьорът отдавна да обяви, че ще се върне в телевизията, всички очакваха това да се случи с новия сезон на „България търси талант“, който до неотдавна се смяташе, че ще стартира напролет. Сега обаче се оказва, че Кадиев ще води „Кой да знае?“. В предаването ще се събират два отбора от звезди, които ще трябва да отговарят на любопитни въпроси, но не от областта на знанието, а такива, с които често се сблъскваме.

 

Сашо Кадиев измъкна новото шоу от Цитиридис

Ще им се наложи да обясняват и факти, върху които никога не са се замисляли. Според претенциите на медията, новото предаване ще е не само образователно, а и забавно, а отговорите щели да са илюстрирани в клипове. Сумите, спечелени от звездите, ще отиват в публиката, но все още не е ясно по какъв механизъм ще се случва това.

 

Предаването стартира от 1 януари и ще се излъчва от 20 ч. всеки делник. Капитаните на двата отбора ще са Христо Пъдев и Милица Гладнишка, която до неотдавна зрителите свързваха единствено с предавания на Нова тв, особено с тези, продуцирани от Маги Халваджиян. Пъдев пък е познат на масовата публика като пицаря Слави от комедийния сериал на bTV „Татковци“.

 

След изясняването на всички тези подробности има още два въпроса, на които все още се търси отговор – ще води ли Кадиев „Талантите“, след като ще е зает в „Кой да знае?“ и какво ще се случи с Цитиридис.

 

Никой в bTV не очаква, че медията ще се откаже от услугите му с лека ръка. По всяка вероятност вече са му намерили нова работа, но каква е тя, вероятно ще бъде съобщено официално на по-късен етап.

Източник: Уикенд