На 4 юли Сашка Васева отбеляза своята 24-та годишнина от сватбата си – сатенена сватба с бизнесмена Христо Бакърджиев.

 

Според поверията, сатенената сватба символизира силната връзка между съпрузите, която е резултат не само от взаимна любов, но и на упорит труд, посветен на преодоляването на трудностите.

 

Сашка Васева отбеляза сатенена сватба

Семейството не е вдигало голям купон по този повод, тъй като Сашка все още се чувства крехка и има нужда от почивка. Съпрузите се почерпили в ресторант в близост до Мюнхен, където Сашка се насладила на любимите си свински ребра на скара. Певицата твърди, че немската кухня е изключително вкусна. След операциите тя няма проблеми с теглото си и може да хапва без притеснения за талията й.

 

Макар Сашка да не получила подарък за сватбата си, била достатъчно щастлива, от факта, че Христо й посветил живота си. Когато сключили брак, тя не очаквала, че ще преминат през толкова много предизвикателства и трудности. Нуждаела се от време, за да осъзнае, че Христо е мъжът на живота й, тъй като, както в повечето двойки – и при тях имало спорове. Дори имаше момент, в който бракът им бе под въпрос. Разбира се разделяли са се неколкократно, след което отново се събирали.

 

Запознати с живота на двойката припомнят, че Наско Сираков и Илиана Раева кумуваха на Сашка и Христо Бакърджиев. Сватбата им бе една от най-пищните в страната. Броят на гостите бе близо 300 души. С времето обаче отношенията между двата семейства се влошили и семейство Бакърджиеви спрели да поддържа връзка с кумовете си.

Източник: Уикенд