Съпругата на Ивайло Цветков - Нойзи втрещи зрителите на Нова ТВ с интимните си признания. Мария Игнатова тотално се самозабрави в ефир и се оля с разкрития за личния си живот, който, освен нея, не вълнува особено никой друг.

Това се случи по време на "Звездите в нас", където Марчето се изявява като водещ заедно с Ненчо Балабанов. Докато Ненчо е възможно най-сдържан и обран обаче, Игнатова плещи, та пушек се вдига и се усеща какво е казала, чак при свършен факт.

Последната й такава издънка беше по време на изпълнението на парчето на Металика "Nothing Else Matters". Вместо да се отдаде на професионализма, за който й се плаща, и да коментира изпълнението на сцената, Мария се отдаде на носталгични спомени.

"Ох, на тази песен се целувах с момче за първи път. Беше невероятно и...", разбъбри се Марчето, но явно изумените погледи на журито я стреснаха и тя млъкна, та дори се изчерви. А тъкмо беше набрала скорост да продължи да разказва, цветно при това...

Тези изблици на Игнатова не останаха незабелязани от зрителите, които коментираха в нета, че явно студенината на Нойзи тежи на водещата и тя е закопняла за истински горещи ласки.

"Ами да, представете си само каква картинка са в леглото с тоя дървар. Сигурно е като цепеница, горкият, а Марийка вече е петимна за някой жребец", смеят се в нета.