Преди броени дни Мария Илиева обра овациите за страхотната си форма. Поп изпълнителката демонстрира ново, силно вталено тяло и разбира се получи редица комплименти от почитателите си. От последните й кадри в социалните мрежи се вижда, че тя тежи почти колкото Натали Трифонова.

 

С инжекции ли се стопи Мария Илиева?

Някои от колежките й се зачудиха дали и тя не е отслабнала, прибегвайки до така модерните в момента препарати за контрол на диабета. Тримесечната терапия се провежда под медицинско наблюдение като се поставя по една инжекция седмично. Четири дози от известния „Оземпик“ струват 200 лв., което означава, че е абсолютно по джоба на заможната изпълнителка. Изглежда Мария е свалила около 20 кг. от теглото си.

 

Припомняме, че въпросният медикамент се изписва с протокол, представен пред Здравната каса, на лица с диабет тип 2 и представлява разтвор за подкожно инжектиране в корема, бедрото или горната част на ръката.

 

Със същото лекарство се стопиха певиците Галена, Деси Слава, Андреа, Мила Михова и Симона Загорова.

Очевидно въпросното лекарство е изключително модерно сред изпълнителките. Не става ясно обаче дали си дават сметка за цената, която ще платят за вталяването си, тъй като този препарат е с много сериозни странични ефекти и нанася доста вреди.

С инжекции ли се стопи Мария Илиева? - Снимка 2

Някои от последователите на дуетната половинка на Графа подозират, че не е изключено тя да отслабва с фотошоп и реално да не е толкова стройна.

 

„Вече всички се обработват до степен на неразпознаваемост. Възможно е да не изглежда така на живо, но ще разберем през есента, когато ще започне „Гласът на България“ и ще се види реалното тяло, въпреки че вече и в телевизиите използват филтри, които разкрасяват и вталяват“, коментират чудещите се на новата фигура на Мария Илиева.

Източник: Уикенд