Плеймейтката Златка Райкова най-после се осъзна и съжали горчиво, че е напомпала бюста си като балон. Изкусителката пропищя от силиконовия бюст, разкривайки, че в пазвата си е наляла цели 1450 кубика – по 725 във всяка гърда.

 

„Много са големи и ми тежат. Момичета, не си слагайте такива гърди. Вече не са модерни! И е мъчение да си с тях!”, посъветва тя останалите златотърсачки.

 

Прави впечатление, че напоследък все повече плеймейтки пищят от огромните си бюстове и твърдят, че горчиво съжаляват, че са си сложили такива гигантски цици и устни.

Моника Валериева например от години се оплаква, че не си харесва устата, която прилича на женски полов орган, но е направена със силикон, който няма как да махне.

Неотдавна тя призна и че иска да си намали бюста, който не само, че вече не е модерен, а и не й харесва.

 

Русата Златка съжалява за циците балони

Преди дни Златка също се оплака от несгодите, които идват с голямата гръдна обиколка. Русото изкушение обясни, че силиконовите цици са демоде и освен това за нея е огромно предизвикателство да си намира дрехи, които да пасват хем на огромните й бомби, хем на тънката й талия.

 

Въпреки оплакванията на Златка от огромния силиконов бюст, половинката й Карен, изглежда, е доволен от съдържанието на пазвата й. „Доста са мащабни”, отбелязва той шеговито и със задоволство на едно от сторитата в инстаграма на плеймейтката.

Източник: Уикенд