Ненчо Балабанов е от типа водещи, които са способни да се правят на най-добродушните и да се подмазват на началниците, за да получат някоя работа. Така и стана.

Шампионът от „Като две капки вода 2015“ изигра двама свои колеги накуп. Той се разправи и с Румен Луканов, и с Ники Кънчев.

Както стана ясно вече,“Сделка или не“ се завръща в ефира на Нова телевизия след 5-годишно изгнание. Водещ обаче няма да е емблемата на шоуто Румен Луканов, а Ненчо Балабанов.

Според слуховете Румен бил съсипан от решението на Нова, защото той възприемал предаването с кутиите като свое дете и когато узнал горчивата новина, дори се разплакал.

Ненчо нанася двоен удар. Той нокаутира и Ники Кънчев, тъй като именно на мястото на неговото предаване „Преследване“ ще се гледа „Сделка или не“. Ники остава извън телевизията и бил съсипан. Близките му издават, че кръвното му скочило до 200 от притеснение, че само със заплатата от радиото няма да може да издържа семейството си.

Ненчо Балабанов обаче е на върха на щастието. Той няма голям талант като тв водещ, макар вече да е водил няколко предавания.

След като спечели „Капките“, Ненчо бе набутан от Маги Халваджиян в „Господари на ефира“. След това арменецът го сложи за водещ и на „Пееш или лъжеш“. И на двете поприща Ненчо не убеди, че заслужава да е на екран.

Според слуховете Ненчо се добрал до мястото си в „Сделка или не“ с голямо подмазване и нахалство. Той бил голям фен на шоуто, а и му харесвало, че не се изисква много мозък, за да водиш предаване с отваряне на кутии. Затова от месеци преследвал продуцентите и им се самопредлагал, докато накрая не ги убедил да го вземат.

Източник: Crimesbg.com