Анита Димитрова е рожденичка днес, но получи размазващи коментари!

Гаджето на Митко Рачков - Анита Димитрова днес чукна 23 години. Мацката, която по лична карта повече приляга за дъщеря, а не за любима на комика и водещ, си качи бляскава снимка и сама си честити празника. На фона на многото комплименти от свои приятели и роднини обаче, тя получи и такива коментари в нета, че е по-добре да не ги чете.

Масово потребители смятат, че Димитрова изглежда далеч по-голяма от крехката си все още възраст. "Леле, ставала на 23, а мяза поне на 33 и то ако сме благосклонни. Вижте й зрялата физиономия, нищо младежко няма в нея. Дали е от някакви тунинги, или просто така си изглежда, но да - хубава е, ама дъртее. Като добре поддържана зряла жена е", коментират из мрежата.

Реално 43-годишната бивша на Рачков - Мария Игнатова се радва на по-момичешко излъчване от Анита, но пък може би точно това е нещото, което е привлякло Рачков към нея. "Представете си да приличаше на момиченце като Михаела Маринова примерно или Дара - че как щяха да се съчетават с Митко?!", разсъждават негови фенове.

Любопитно ни е как и къде Анита ще чества личния си празник и с какво ще я зарадва Рачков довечера. Предполага се, че ще спретнат яко парти или поне ще е нещо крайно романтично, ако решат да си останат двамата. Ще разберем до няколко дни.