Филип Киркоров сащиса потребителите с промяната си!

Ритонците - Катя и Здравко имат причина да почерпят и тя е, че заровиха томахавките с руската мегазвезда Филип Киркоров. Преди часове Здравко Желязков постна снимки, на които те са заедно с певеца, пристигнал у нас малко по-рано. Усмихнати, все едно нищо не е било, тримата зарадваха почитателите, макар че де факто така и не се разбра мотивът за разпрата им в миналото.

Друго обаче направи тройно по-силно впечатление на потребителите в нета и то е визията на Киркоров. Бившият мъж на руската Лили - Алла Пугачова е просто неузнаваем и е добре, че е сниман до ритонците, за да се сетим, че е той.

Филип е на 55 години и всъщност не е толкова стар, но изглежда видимо състарен и доста запуснат. Знаем го като абсолютна свежарка, с черната коса, палави очи и широка усмивка. Е, усмивката и сега я има, но Киркоров е рошав, побелял, с брада, която трудно може да мине за поддържана и секси.

Всички се питат какво се е случило с него и дали промяната се дължи на някаква сериозна причина, или просто е във фаза, в която е решил да се запусне и да изглежда "гръндж". Киркоров е достатъчно ексцентричен, така че не изключваме тази хипотеза.