Миналата 50-те лазарника Камелия определено има визуално разминаване между желаната визия и реалността. Певицата, която бясно се впусна в дебрите на козметичната хирургия, трябва да не се показва на живо. Поне това е мнението на 90 процента от очевидците, срещнали я по клубовете.

Реалност и заблуда: Камелия с лице като маска и деколте с бръчки! (виж тук - СНИМКИ)

Причината ли - ами на фотосите, сръчно обработени с фотошоп, Ками изглежда добре, на места дори чудесно. Но, когато я зърнеш на живо, особено отблизо, картинката ти става кристално ясна.

"Хора, това е ужас. Бях до нея на едно от последните й участия, страшно е. Преди беше супер, а сега лицето й е като маска - смее ти се, а насреща си все едно виждаш някаква кукла и то направена нелепо и неестествено. Като пластмаса е, да не говорим, че бръчките си личат и под пластиката. А като я погледнеш в шията и в деколтето, работата хептен отива на зле, защото тях не може да ги изглади с лека ръка", обяснява разпалено свидетел на уж "подобренията" на Камелия.

Реалност и заблуда: Камелия с лице като маска и деколте с бръчки! (виж тук - СНИМКИ) - Снимка 2

Мнозина още се опитват да си обяснят защо певицата се вманиачи така и то на тези години, още повече, че винаги преди е била уверена в себе си. А има и мъж, който я обича. Но, в крайна сметка, тя си знае най-добре.