Бившата изгора на Башар Рахал – Райна Караянева напоследък живее на вода, оризови барчета и кисели краставички.

 

Тя навести хранителен супермаркет в компанията на 9-годишния си син, откъдето си взеха цяла кутия оризови барчета, две шишета вода с витамини и два буркана кисели краставички. Очевидно хлапето се е метнало на нея – злоядо, тъй като не пожела нищо за ядене. Несъмнено след някоя и друга година наследникът й ще разбива женски сърца, предвид факта, че е наследил красотата й.

 

За разлика от редица нейни колежки, тя се държа изключително земно в магазина, не се звездееше и не се криеше зад тъмни очила в опит да не бъде разпозната. Повече от очевидно е, че Райна гладува и е свела до минимум консумацията на храна. Както е известно в тийнейджърските си години красавицата е страдала от тежко хранително разстройство – анорексия, преминало в още по-тежко – булимия.

 

Райна Караянева живее на краставици и вода

Тя е разказвала, че искала да покаже на баща си какво означава човек да не се храни достатъчно, тъй като винаги я упреквал в това. Постепенно организмът й се изтощил и от неядене преминала към стадия на булимия, в който приемала за раз време неограничени количества храна, които малко по-късно повръщала.

 

Преди хранителните й разстройства, не е имала момент, в който да е мислила за теглото си. Проблемът й започнал като демонстрация пред родителите й и стигнал до болестно състояние. Започнала да се харесва все повече и повече с всеки свален килограм, докато не се докарала до критичните 38 кг. при ръст от 170 см. Наложило й се да се вземе в ръце и само за два месеца успяла да се върне към старото си тегло – 55 кг.

 

Към днешна дата блондинката тежи около 50 кг. и следи стриктно какво слага в устата си, тъй като не иска да наддаде и грам.

Източник: Уикенд