И Ралица Паскалева не изостана от модната тенденция с тунинговането.

 

Актрисата е напомпала скромния си бюст с няколко кубика импланти. Половинката на волейболиста Теодор Салпаров и с видимо по-пищна гръд. Оказва се, че д-р Галя Стоянова от хитовия български сериал „Откраднат живот“ се е тунинговала преди около година. За разлика от мнозина обаче, тя е заложила на най-малките импланти, за да стоят гърдите й естествено.

 

Ралица Паскалева сложи силикон

Прави впечатление, че участничката в тазгодишното издание на „Като две капки вода“, където отново си партнира с колегата си Димо Алексиев, залага на неразголени дрехи. Това е и причината, поради която новата й гръд е останала незабелязана толкова дълго време.

 

Припомняме, че красавицата стана майка на малкия Максим преди пет години. Това означава, че е легнала на операционната маса няколко години, след като даде живот на сина си. Именно покрай кърменето на мъника, гърдите й съвсем изчезнали и поради тази причина Ралица решила да заложи на силикона.

 

Само на една от снимките й в социалните мрежи прави впечатление, че има импланти в бюста предвид факта, че преди е била доста плоска. В един от епизодите на „Капките“, новият й бюст пролича леко, когато с Димо влязоха в образа на дует „Ритон“. Тогава тя за пръв път се показа на сцената с рокля с обемно деколте.

 

Припомняме, че двамата с плейбоя Теодор Салпаров се залюбиха през лятото на 2017 г. Двамата се сближиха изключително бързо и дори успяха да си направят дете. Макар волейболистът все още да не й е предложил брак, феновете им с нетърпение очакват тяхната сватба. Припомняме, че волейболистът има зад гърба си и още един брак. Именно от бившата му съпруга Бойка, е другото му дете – Георги.

Източник: Уикенд