Димитър Рачков днес можеше да бъде известен като най-големия комедиен актьор на България. Вместо това обаче е популярен като шута, когото излъчват в предаванията на Маги Халваджиян.

В момента по Нова телевизия върви шоуто „С Рачков всичко е допустимо“, което е водено именно от Митко, а продуцирано отново от фирмата на Маги и Джуди Халваджиян. Предаването изпъква с простотия и плоски шеги.

В последното му излъчено издание Рачков бе унизен. Първо го нокаутираха с тортила. Стори го победителят от „Игри на волята“ Алекса. След това колегата му Геро го наплю брутално.

Водещият обърна всичко на шега, но истината е, че можеше да участва във велики комедии, а не да се продава на плоски предавания. Очевидно Митко е от онези актьори, за които парите са най-важното в живота.

Рачков е сред най-богатите актьори у нас. Той направи купища пари не от актьорска игра, а от водене на елементарни шоута. В театъра също участва редовно, но там парите са малко. В киното обаче няма почти никаква кариера, което е жалко.

Разбира се, в киното е доста по-трудно. Като водещ той си говори и прави каквото поиска и всичко обръща на шега. За да снимаш филм, се изисква доста повече дисциплина и труд, каквито Димитър Рачков никога не е познавал.

Източник: Crimesbg.com