Всички знаем, че Димитър Рачков има склонността така да преиграва в стремежа си да бъде "супер забавен", че ръси глупости на килограм. Този път обаче той надмина и самия себе си, а простотията, която изрече, накара Гала да си изкриви физиономията брутално.

Рачков беше сред първите поканени в студиото за началото на поредния сезон на "На кафе". Комикът реши да изчетка водещата с убийствен комплимент, но вместо това я обиди жестоко, наричайки я "вечната Амбър".

Гала смени цвета на лицето си няколко пъти и дори панелистите изгледаха Митето накриво така, че сам се досети какъв гаф е сътворил. Първо - с това определение той изкарва Гала старица, която е на екран от времето на динозаврите - досущ както се занася с Лили Иванова. И второ - всички сме наясно, че "Вечната Амбър" е символ на амбициозна и нагла метреса, която прогресира с любовните си похождения.

Видял реакциите на колегите си, Рачков се опита да замаже и закудкудяка, че видиш ли, той искал да направи огромен комплимент на Гала, която много уважавал. После даже се обърна към мъжете в студиото и ги посъветва да бъдат много любезни с водещата и колежките си.

"Ех, Раче, Рачеее, тъпо парче си и тъпо парче ще си останеш. Що не вземеш да се пенсионираш вече, че писна на хората, ама яко", нахраниха го потребители в нета.