Блондинката се оказа вярна на хората си. Въпреки всички слухове, че ще направи чистка и ще гледаме нови лица, тя лъсна на екран със стария отбор.

Юлиан Константинов, Ромина Тасевска, Георги Блажев, Кристина Патрашкова и Дарин Ангелов се появиха по Нова телевизия тази сутрин.

През последните дни се появиха слухове, че оперният певец и журналистката ще напуснат шоуто. Оказа се, че това не е истина и те продължават да са част от предаването.

В ново модерно студио започна шоуто. В него  вече тя и екипът й ще беседват по актуални лайфстайл теми.

Прояви милост! Гала се завърна със старите панелисти

Първи я посрещнаха колегите й Виктор Николаев и Мира Иванова. Докато стигне до студиото обаче, тв водещата мина като през лабиринт в голямата сграда. Търсейки гримьорните, Гала отново сгафи. Тя си изпусне и слушалката в ухото, което прие с усмивка. "Нямаше как да мине и без това, нали", каза тя пред част от екипа си.

Водещата с вълнение сподели голяма новина. Георги Блажев и приятелката му Ива се сгодиха. Късно снощи от профила на Блажев в социалните мрежи стана ясно, че той най-накрая се е решил да предложи брак на приятелката си и очаквано е получил заветното "ДА" от нея.

Източник: blitz.bg