Галин скандализира почитателите си със снимки, на които е с руса коса.  Изглежда това е новата мода при мъжете. В последните си  кадри изпълнителят на „Монопол“ показа и изваяно тяло. Яво се е потрудил доста във фитнеса през изминалата  година.

Снимките не бяха публикувани случайно. Собственият му музикален лейбъл „Алфа мюзик“ навърши 5 години. Към каталога му вече има доста изпълнители, сред които Лидия, Десита, Симона, Доника, Ивайла, Мирела, Адам и Алпай. Говори се, че ще предложи договор и на  Дебора от Стара Загора, която бе нарязана от приятеля си с макетно ножче и подстригана насила.

Промени се коренно: Вижте новата визия на Галин

Наскоро Галин взриви мрежата със своите наблюдения, че българската музика остава недооценена в страната ни. Той обяснява как вече има доста родни хитове с кавъри на сръбски.

„Толкова много български хитове има преведени на сръбски… Когато бях в Сърбия, обаче не чух нито един от българските оригинали в заведенията им. В България обаче по-скоро българският вариант няма да чуеш, но ще се въртят кавъри или оригинали на всякакви езици“ – жалва се идолът на тийнейджърите.

Галин по традиция не работи на Нова година, а замина на  далечна почивка. Съвсем скоро се завръща на сцената, за да радва своите почитатели.

Източник: blitz.bg