Новият Ерген на bTV – пианистът Евгени Генчев и момите, кандидатки за сърцето му, нямат време да се обърнат от работа.

Снимките на втория сезон не само, че вече са стартирали, а са денонощни. Водещият Наум Шопов също се жалва, че редовно е на работа в малките часове на нощта. Повече от очевидно е, че причините за това са финансови, тъй като продукцията бърза с работата, за да може да съкрати разходите за наем на локация.

Тъй като наемът на имението, което е било наето за втория сезон на риалитито е твърде висок, екипът действа повече от експресно.
От публикации в социалните мрежи стана ясно, че тази година „Ергенът“ се снима в Бодрум. Бърза проверка сочи, че предлаганите там къщи за 100 хиляди лева седмично, дори не могат да се доближат до лукса на имението „Гьокче Джамиле“, в което снимаха миналата година. Наемът там по време на високия сезон достигна 270 хиляди евро. 

Поради тази причина снимките за втория сезон на „Ергенът“ са започнали през септември, когато цената е по-ниска. Изглежда, че сценарият ще се повтори отново с единствената разлика, че в новия сезон сградата е още по-скъпа. 

Освен, че работата на екипа е денонощна, прави впечатление, че са наели местни хора за всички възможни позиции, за да могат да спестят от разходите по командировъчни и хотелски стаи. Запознати твърдят, че Евгени Генчев и 20-те моми в шоуто, са непрекъснато заети. 

Като на истинска звезда на него все пак му оставяли по няколко часа за отдих, докато момите нямали време дори да се нахранят нормално, а камо ли за нормален сън. Когато не са на снимачната площадка, са на грим и прически, което отнема часове. Оставали им единствено по 4-5 часа, в които евентуално да дремнат.

Що се отнася до храненето, се задоволявали само с това-онова, което успявали да боцнат по време на снимките на коктейлите с Ергена.
Момите били докарани на ръба на нервна криза заради жестокия режим, на който са подложени. Единственото, което ги успокоявало бил фактът, че този ад ще продължи само няколко седмици.

Припомняме, че през миналата година снимачният процес продължи около месец, а шоуто бе излъчвано в продължение на три месеца. По всяка вероятност практиката ще се повтори и през новия сезон на „Ергенът“.
Източник: Уикенд 

Продуцентите на „Ергенът“ прецакаха здраво участниците във втория сезон

Продуцентите на „Ергенът“ прецакаха здраво участниците във втория сезон - Снимка 2