"Ама ако по намалиш зъбите ще си топ, че с тия си като кон"- пишат кибици в мрежата под новата снимка на Иво Аръков.

Той смая последователите в социалните мрежи, като за отрицателно време смени няколко визии. Подстригал косата си нула номер, с което си навлече куп подигравки. Новата прическа изобщо не му отива, подчертава огромните му зъби.

Прилича на кон: Иво Аръков се обезобрази (СНИМКА)

"Сменям стила! Коя визия ви допада най-много? Гласувайте от в коментар с 1 до 10, за да съм сигурен, че ще взема най-правилното решение!", пък пише актьорът под серията от фотоси с различни прически.

Под снимките Аръков събира всякакви коментари – от обиди до похвали. Отбелязани бяха и стотици лайкове. Актьорът си прави експерименти и иска да види кое  как ще се възприеме от аудиторията. Най-вероятно говорим за нова роля, в която Аръков ще се въплъти. Предстои да разберем скоро.

Макар в личен план да му провървя и наскоро да стана татко, не може да се отрече, че в последно време удря на камък в служебен. Стана ясно, че е изгубил и работата си при Радост Драганова в „Животът по действителен случай“. Мястото му там вече е заето от по-младия Филип Буков, който се очертава като новото любимо момче в bTV.

Източник: blitz.bg