Певицата Прея не може да си намери място след това, което й причини bTV. Истината е, че тъмнокожата изпълнителка с невероятен глас бе сменена от Жаклин Таракчи, която спечели последния сезон на „Гласът на България“.

Чаровницата успя да измести Прея от „Шоуто на Николаос Цитиридис” от раз.

 

Прея: Изгониха ме защото съм дебела!

Безработната певица отбеляза, че няма нищо против момичето и допълва, че тя пее наистина добре и е страхотна.

„Заслужи си победата и й желая много успехи занапред. Но това, което направиха с мен, не беше честно. Знам защо е – защото дори и отслабнала, пак им се виждам дебела на някои и предпочетоха по-младото и хубаво личице и телце“, изревала Прея пред приятелките си.

Голяма част от зрителите определиха това като чиста проба дискриминация и не пропускат да отбележат, че медията е преминала всякакви граници, при това за пореден път.

 

„Същото направиха и с Владо Карамазов и Ваня Джаферович в „Сървайвър“. Махнаха Владо, който е в пъти по-добрия водещ, за да сложат бездарния Джаферович. Но какво нещо са връзките или парите...“, коментират гневни зрители.


Прея все пак е щастлива, че има участия, от които може да си докарва сравнително приличен доход. Несъмнено обаче липсата на хонорар от bTV ще се усети драстично, особено при тази инфлация.

Източник: Уикенд