Новите правила за движение по пътищата изправиха на нокти фолк индустрията. Автомобилите на пияни и дрогирани шофьори се конфискуват от МВР безапелационно цяла седмица. Шофьори от цялата страна са в паника и се чудят как да надхитрят катаджиите. Преслава и Константин решиха да изразят мнението си по темата, като заснеха забавен видеоклип в лимозината на певицата.

Преслава и Константин се впуснаха в приключение

Във видеото се вижда как Преслава се е настанила като принцеса на задната седалка на колата. Коцето пък го играе неин личен шофьор. „Кво правиш тука? Айде, отивай да караш. Айде, айде, Фончо! Всеки да си знае работата! – бъзика се Преслава със своя колега. Тя направи паралел с 10-годишния Фончо, които подкара Мерцедеса на баща си. Притесни се от новия закон за движение по пътищата и да не остане без кола.

Тя попита Коцето дали не е пил и да и вземат Майбаха. Той й отговори с обичайното си чувство за хумор „Не бе, не съм! Д-р Радева ми каза да не пия“.

Много дискусии предизвика новата мярка. Тестовете за наркотици често дават грешни резултати. Някои лекарства пък се оказаха изключително опасни.

Източник: hotnews.bg