Мнозина от феновете на чалгата не могат да си отговорят все още на въпроса дали изненадващата поява на Галена по време на участие на Преслава в столичен клуб е знак на помирение или опит да заблудят феновете си.

 

Мама Ураган се настани на терасата на заведението, където танцува на хитовете на колежката си, заедно с приятели, сред които и Софи Маринова. За разлика от нея, Галена не се качи при добричлийката, за да попеят в дует, макар да имат не една обща песен с нея.

 

Преслава и Галена се помириха

Бившите дружки изпяха „Хайде, откажи ме“. Припомняме, че разривът в отношенията им настъпи изненадващо през 2016 г. За никого не е тайна, че в началото на кариерата си, певиците са живели заедно, делили са разходите си за битовизми, както и радости и тревоги. Така и не стана ясна причината за раздора им, но според мълвата ябълката на раздора била фирмената награда „Певица на годината“. Преслава останала обидена от факта, че Галена отдала твърде голямо значение на приза.

 

В същото време пък Галена недоволствала от абонамента на приятелката й за приза. Тук е мястото да отбележим, че през 2008 г., Преслава сподели въпросния приз д приятелката си.

Появи се и слух, че двете дружки са скарани заради Фики. Според мълвата, повече от обща песен и колегиални отношения свързват Преслава и големия син на Тони Стораро. Според запознати на Преслава никак не й се понравил факта, че именно Галена има заслуга в запознанството на Фики със съпругата му Гюлджан.

 

Галена пък твърди, че двете никога не са се карали и допълва, че просто в определен момент помежду им настъпило мълчание. Макар приятелските им отношения да са в миналото, тя все още я уважава. Разривът в отношенията им бил толкоз сериозен, че дори не се поздравили за рождените дни през 2017 г. По време на пандемията, когато Галена се разболя, Преслава бе сред първите обадили й се, за да се поинтересуват от състоянието й.

Източник: Уикенд