Дъното на пошлостта и разврата! Така феновете на R’n’B музиката определиха дебютното видео, озаглавено “Мяу” на новоизлюпената певачка InstaIn, което удари в земята и най-мазните чалга парчета от близкото минало.

 

Ако има нещо по-отвратително от клипа, на който жени се чекнат, лижат, увиват си змии около гениталиите и пеят за “е*ане”, и то без звукова цензура, е фактът, че зад нищо не значещият псевдоним стои двадесет годишно девойче, което на всичкото отгоре е съпруга и почти прясна родилка.

 

Става въпрос за старлетка на име Ина, която извън порно сцените е жена на един от най-известните и талантливи родни диджеи - DJ Sava BKS.

 

Крехката на възраст Ина попада в лапите на не особено популярния рапър Искрен Тончев-Искрата. Двамата най-вероятно се запознават покрай партитата, озвучавани от диджей Сава, но това няма особено значение. Искрата подлъгва глупавата и наивна Ина, че ще я направи звезда и тя склонява да мърсува за него пред камерата, но едва ли само там, ако вярваме на дискотечните клюкари.

 

Позор! Рапърът Искрата засне гнусно видео с жената на наш топ диджей

 

Според тях пишман певецът и продуцент привиквал жената на колегата си в тайна квартира и там я карал да му прави стриптийз като лази гола по земята, лиже пода, да мърка като котка и дори да мастурбира с предмети за да задоволи извратения му кеф.

 

Позор! Рапърът Искрата засне гнусно видео с жената на наш топ диджей - Снимка 2

 

За да е пълна програмата, Искрата претворява перверзните си във видео със заглавие “Мяу”, а меко казано отвратителният текст се изпълнява от самата Ина, която вече се е прекръстила на InstaIn. В лентата жената на диджей Сава не пее, а буквално грачи с дрезгав и фалшив глас, тъй като завалийката няма грам талант. Тялото й също не е нещо особено и ако не бяха сценичните ефекти, фотошопът и слабата светлина, щеше да лъсне истината, че тя не е никакъв творец, а поредната жадна за слава шафрантия, тръгнала от рано по кривия път.

 

Позор! Рапърът Искрата засне гнусно видео с жената на наш топ диджей - Снимка 3

 

Позор! Рапърът Искрата засне гнусно видео с жената на наш топ диджей - Снимка 4

 

Феновете, излъгали се да си пуснат “Мяу” в YouTube най-много съжаляват диджей Сава, че е принуден да търпи такъв срам. “Тази уличница е млада майка, има малко бебе. С тези гърди, дето ги пърчи в клипа си кърми детето, а с тази мръсна уста го целува.  Родителите й са млади хора, има-няма на по 45-50 години и сигурно им идва да се обесят като гледат щерка им в каква к*рва се е превърнала”, редят потресените близки на Ина и диджей Сава.

 

Позор! Рапърът Искрата засне гнусно видео с жената на наш топ диджей - Снимка 5

 

Позор! Рапърът Искрата засне гнусно видео с жената на наш топ диджей - Снимка 6

 

Най-голям хейт събира Искрата, който е дръзнал да опозори поредната млада глупачка пред очите на мъжа й и на цяла България. “Поне да можеше да пее, а тя цвили и мучи като разгонена кранта”, пишат зрители по форуми. И съветват младия диджей хубаво да нашамари Искрата за резила, който му стовари на главата по никое време.

Източник: crimesbg.com