Богатата и капризна варненска принцеса Гери-Никол, която преди години уж тръгна от "Х Фактор" със заявка за голямо бъдеще на музикалната сцена, се провали с чутовен трясък. Само парите на татко й я спасяват и й осигуряват луксозния живот. Иначе отдавна да мие чинии в някоя кръчма или да чака заплата във фирма за почистване на домове и офиси. То за друго си трябва образование...

Познати на Гери-Никол я размазаха: Горката! Тя сама не се счита за нещо повече от един з@дник! (още подробности)

Както знаем, хитовете, с които Герито тръгна покрай Саня Армутлиева и най-вече покрай Криско, отдавна вече са забравени. А нови на тяхно място няма. За сметка на това тя се опитва да поддържа немощния интерес към светлата си персона единствено чрез снимки от почивките си в мрежата.

И въпросните почивки обаче не са показани като хората, а в типичния й стил, който отдавна вече е банален - Герито си снима з@дника, обилно и напоително го фотошопира, а после го пуска на хората да се дивят. Да де, ама те не се дивят.

"Не знаем тя верно глупава ли е, или какво, но и олигофрен ще разбере, че пинизите със задните части вървяха в началото и вървят до време. А тя продължава с това, защото очевидно друго няма. Герганка не схваща, че сама обижда себе си и показва, че реално не се счита за нещо повече от един п@рдялник", коментират и близки до обкръжението й.