Симона Загорова се опита да излъже мрежата, но не й се получи!

Симона Загорова реши да покаже самочувствие и да се пусне в нета без грим. Разбира се, щерката на примата Глория направи това не на стената си, а в стори, което знаем, че изчезва след максимум денонощие. В сторито тя е гушнала малката Галина и се показва съвсем натурална... А може би не точно?!

Всички вече са станали такива експерти по хитростите на Фейсбук, че моментално лъжата на Мони лъсна. Първо - тя е е изравнила до съвършенство тена на кожата си и е "изгладила" като с ютия всяка бръчица. Да, Симона е още млада, но и дете няма чак такава гладка като порцелан кожа. В добавка Загорова си е уголемила видимо очите и устните - които ежедневно уголемява с яка доза грим, та знаем какви са реално.

Да не говорим, че когато нанася червилото си, Мони го прави така, че то и моливът й за устни излизат доста над очертанията на устните. Ако те бяха наистина толкова сочни, колкото са в сторито - уж без макиаж, тя изобщо нямаше да прави това, дори обратното. Така че, за жалост, пак не успяхме да разберем как изглежда певицата без грим, но здраве...

А и е нормално да иска да се показва, нали все так си търси мъж?! След като отношенията й с бащата на Галина се разсъхнаха, Мони е сингъл и разбираемо търси любовта. Дано новият, който ще й врътне главата, да бъде повече стока от полицая, коментират в нета.